Wat zijn de corona maatregelen in andere Europese landen?

Op dit moment laait het coronavirus op verschillende plaatsten weer op. Om deze reden worden steeds vaker lokale of regionale maatregelen aangescherpt om zo het virus in te kunnen dammen.

Het wordt steeds moeilijker om te volgen wat de meest recente maatregelen zijn. Vandaar dat wij voor enkele landen en regio’s op een rij hebben gezet waar je de meest recente informatie kunt vinden. Een goed voorbereid mens telt immers voor twee!

Oh ja, en vergeet niet voldoende mondmaskers mee te nemen.

Wat zijn de corona maatregelen in België?

Ben je van plan naar België te gaan, houdt de corona regels dan goed in de gaten. Kijk voor de meest recente informatie op de website van de Belgische overheid

Wat zijn de corona maatregelen in Spanje?

Klik op de link voor de meest recente informatie (in het Engels) van de Spaanse regering. Zo weet je waar je rekening mee moet houden als je naar Spanje reist.

Voor de regio Madrid gelden bovendien aanvullende regels. Zo wordt er met ingang van 30 juli a.s. een mondkapjesplicht ingesteld in alle publieke ruimtes. Alle regels kan je nalezen (in het Engels) op de officiële toerisme website van Madrid.

Ook in Barcelona gelden specifieke regionale regels. Volg de link om te lezen (in het Engels) wanneer je een mondkapje dient te dragen.

Wat zijn de corona maatregelen in Duitsland?